woensdag 4 januari 2012

WISSELSTORING

We gaan verhuizen! We moeten onze warme, eigen veilige plek binnen ons CWZ verlaten en opnieuw beginnen. Dit alles vanwege de centen en onvoldoende gebruik van de ruimte. Het zat er al aan te komen en het is niet zo dat we er geen begrip voor kunnen opbrengen. Integendeel! Maar verstand is iets anders dan gevoel!!!
Het verlaten van je eigen plekkie, het opbouwen van een nieuw warm nest, kost veel energie en emoties. En dan zou het zo fijn zijn als we op de hoogte zijn van alle plannen en gebeurtenissen. Niets van dat al...ergens hogerhand bedenkt men van alles zonder dat we ook maar duidelijk krijgen.


Zo gebeurt het dat de nieuwe bewoners steeds komen kijken. Lopen rond alsof ONZE plek al van hen is; claimen allerlei spullen die gewoon van ons zijn, kijken alle kamers binnen en bemoeien zich met allerlei zaken. En dat terwijl we onze dagelijkse bezigheden gewoon doorlopen. Het wordt allemaal met argusogen bekeken en we mopperen wat af.
Het laatste nieuws is dat we volgende week al op onze eigen plek in moeten krimpen en een gedeelte vrij moeten maken voor de nieuwe bewoners. Moeten we inwonen op onze eigen plek. Gaan er zomaar anderen gebruik maken van de ruimte waar we koffie drinken, gaan ze vast op heel veel zaken commentaar leveren, moeten onze spullen plaats maken voor hun materialen...kortom; ik maak me veel zorgen over de gevoelens die dat met zich mee zal brengen!

Een paar weken later zullen we echt gaan verhuizen naar een andere plek en moeten we weer opnieuw onze draai vinden. Hoe, wat wanneer precies kan met de dag veranderen, zelf onze opperhoofden weten weinig: het gebeurt maar. De communicatietrein stagneert hierbij volkomen!!!!! Wisselstoringen noemen ze dat.

Ik word er niet goed van en probeer het maar over me heen te laten komen. Maar dat is moeilijk wat er hoeft maar iets te gebeuren of ik word weer meegezogen in de emoties....spannende tijden dus aan 't begin van 2012, pff!
Gelukkig vinden deze gebeurtenissen plaats op het werk en is er thuis nog een veilig haventje. Wat zijn we toch gevoelig voor een eigen, veilig plekkie!!!!!

ps: is daar eindelijk een mailtje met de plannen ( onder voorbehoud!!).....fijn, maar aan het gevoel zal het weinig veranderen!!!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten